TRANSFORMARE DIGITALA PENTRU ADMINISTRATIILE PUBLICE

Drumul către o guvernare digitală la nivel local, central și național, implică dezvoltarea și susținerea competențelor și a abilităților digitale (atât de bază, cât și de specialitate), inclusiv prin programe de calificare și recalificare, acestea fiind un element esențial pentru asigurarea competitivității României și redresării economice. 

Prioritatile noastre sunt sa deservim administratiile locale cu dotările tehnice hard și soft necesare valorificării potențialului digital al actului administrativ, care îmbină metodele tradiționale de lucru cu instrumente și resurse digitale. Odata cu profesionalizarea și formarea competențelor digitale în rândul funcționarilor publici introducand noile tehnologii, activitatea de lucru va devini mult mai usoara si mult mai facila, ducand la optimizarea si eficientizarea proceselor de lucru.

Scopul solutiilor pentru digitalizare, oferite de LLD Invest în sectorul public, va rezulta atât în îmbunătățirea calității serviciilor publice, cât și a relației stat-cetățean facilitând astfel, dezvoltarea și implementarea unor politici centrate pe nevoile cetățeanului.

 

Totul este mai usor, construind un spatiu de birou digital

IdeaHub, o tabla smart pentru colaborare all-in-one, integreaza functiile in 4 scenarii de: Tabla interactiva, Proiectare de pe orice dispozitiv, Conferinte video, Aplicatii office. Transforma biroul traditional in birou digital pentru a eficientizarea timpul si procesele de lucru.

 
 

 

Era biroului inteligent

Tehnologia HUAWEI IdeaHub îi ajută pe oameni să lucreze mai rapid și mai eficient la locul de muncă.

Încorporând proiecția fără fir HD, conferința video și scrierea de mână intuitivă inteligentă, funcționează inteligent astăzi cu seria HUAWEI IdeaHub.

IdeaHub Pro 65"

IdeaHub Pro 86"

 

Simplitate elegantă

Tabla interactivă HUAWEI IdeaHub are un design modern, centrat pe utilizator. 

Are cadru alb din aluminiu pe roti și un ecran 4K cu margini foarte inguste.

*IdeaHub Pro și IdeaHub S

 

Diverse scenarii de aplicare 

 
Tablă interactivă HUAWEI IdeaHub - Întâlnire

Sala de sedinte

Tablă interactivă HUAWEI IdeaHub - Birou

Birou inteligent

Tablă interactivă HUAWEI IdeaHub - Discuție

Discuție interactivă

Conferințe video

 

 

 

Conexiune prin Cloud Huawei

peste 60

Echipamente vandute

7 scoli

Scoli generale & licee din Sibiu

2 primarii

Din judetul Sibiu si Brasov

2 operatori economici

Domeniul industrial & corporate