Odata cu accesarea si navigarea acestui website, sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii de utilizare:

1. Continut website si Drepturi asupra acestuia: Textele, imaginile precum si celelalte elemente prezente in website sunt furnizate doar cu scop informativ si uz personal vizitatorilor/utilizatorilor si NU poate fi reprodus, copiat, transmis, distribuit sau republicat in vre-un fel decat cu un acord scris din partea titularului, LLD Investments SRL. Intreg continutul, conceptia grafica, materialele foto, video, textele si toate elementele componente ale acestui proiect web sunt proprietatea LLD Investments SRL si sunt protejate prin Legea Copyright-ului.

2. Raspundere: Desi incercam in permanenta sa pastram continutul cat mai actualizat, ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite in urma accesarii website-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul webite-ului catre calculatoarele vizitatorilor/utilizatorilor. In alta ordine de idei, LLD Investments SRL NU poate fi considerata responsabila in nici o situatie particulara directa sau indirecta pentru daune produse prin accesarea acestui website si nici de acuratetea acestora.

3. Securitate: Prin accesarea acestui website, vizitatorii/utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactivese, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului website, precum sa nu decurga nici la alte variante de actiuni ce ar aduce daune sau prejudicii LLD Investments SRL. In aceasta situatie, vor accepta sa despagubeasca eventuale despagubiri raportate la daunele realizate, pentru toate situatiile sus mentionate.

4. Alte informatii: In cazul in care vi se vor solicita informatii cu caracter personal, acestea vor avea ca scop identificarea dvs pentru a va putea contacta sau facilita comunicarea cu dvs. Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. LLD Investments SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii (conform legii 677/2001 referitoare la protectia informatiilor cu caracter personal).

Consideram asadar ca odata cu accesarea acestui website, ati acceptat fara nici o rezerva toate cele sus mentionate si le veti respecta.

In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau situatii particulare referitoare la accesarea si navigarea in conditii optime a acestui website, va invitam sa ne contactati.

Multumim !

peste 60

Echipamente vandute

7 scoli

Scoli generale & licee din Sibiu

2 primarii

Din judetul Sibiu si Brasov

2 operatori economici

Domeniul industrial & corporate